Насіннєвий завод кожного року з новинками 

Калібрувальний завод – серце «Маїсу» з виготовлення класного, за світовими стандартами  насіння найцінніших гібридів кукурудзи. Від того, як чітко і якісно працюватиме кожен із вузлів цього процесу, залежить кінцевий результат усього комплексу робіт. А від цього і авторитет компанії.

Працівники  насіннєвого заводу старанно готуються до наступного виробничого сезону. Завершено поточний ремонт усіх механізмів і їх наладка, протестовані рухомі поли, сортувальні дільниці, сушарки, проведена газація всіх складів. Як і кожного року, здійснили подальше вдосконалення, необхідні зміни технологічного процесу доробки насіння.

Серед новинок, що  покращать визначення якісних показників насіння,  дві камери з повним циклом забезпечення кліматичних умов пророщування зерна. Реконструювали кімнату розбору зразків, встановили новий високоточний автоматичний вологомір і лічильник насіння кращих світових виробників такого обладнання. Заключним етапом стало підтвердження сертифікатами готовності до нового сезону всієї вимірювальної  техніки.

Для збільшення обсягів приймання та переробки кукурудзи буде введена в дію нова лінія накопичення зерна після обмолоту. Це дасть змогу наростити продуктивність машини обмолоту та знизити транспортні витрати.

Запрацювала на заводі і друкарня новітнього зразку. Лінія повністю автоматизована.

Також подбали про підвищення фахового рівня наших працівників.    Загалом, завдання, котрі стоять перед насіннєвим заводом, будуть максимально виконані не тільки вчасно, а головне –  якісно. Така впевненість ґрунтується на досвіді та відповідальності наших фахівців.

Сергій Кудь, директор заводу

1222222345