«НАЙСІК» торує шляхи до визнання

a52a7bc7161fae34d52b300ef46a07db

Масштабна Міжнародна науково-практична конференції “Технології та інновації: від землі до готового продукту” відбулася на початку липня у Львові.

Учасниками конференції була і делегація компанії «МАЇС». В обговоренні актуальних питань садівництва і переробки плодів взяли участь понад 300 представників  садівничих та переробних  галузей з усіх куточків України, а також компанії з Казахстану, Німеччини, Австрії, Голландії.

IMG_0044[2]

На конференції йшлося про особливості вирощування фруктів за сучасними стандартами, а також використання переваг місцевих грунтів і клімату для виробництва унікальних українських напоїв та інших продуктів із власних плодів і ягід. Тобто Україна із сировинного придатку має піднятись на другий і третій рівень, як держави виготівника конкурентоспроможної продукції.

DSC_5967Ключова дискусія форуму розгорнулась навколо проблем у садівничій та переробній галузях, а також щодо пошуку шляхів їх вирішення. В обговоренні взяли участь начальник відділу садівництва, виноградарства та виноробства Міністерства аграрної політики та продовольства України Віктор Костенко, фахівець номер один в плодово-ягідному виноробстві, доктор технічних наук, професор Олександр Литовченко, інші спеціалісти.

У ході конференції  представники провідних українських і зарубіжних компаній продемонстрували нові підходи, які допоможуть підприємствам виробляти високоякісний, конкурентоспроможний продукт.  Зокрема, запропонували садоводам нові рішення для створення виробництва соковмісних напоїв.

Усі учасники мали можливість дегустувати продукцію  компанії «МАЇС» –  сік прямого віджиму – «НАЙСІК». Фахівці схвально відгукнулись і поцінували позитивно першу ластівку «МАЇСУ» з переробки власної продукції.

12705466_649009078575401_3565961816270290819_n